Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Στο www.theliquid.gr καταλαβαίνουμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα είναι εξαιρετικά σημαντικά και θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων για την εμπιστοσύνη σας. Η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων μας εφαρμόζεται τόσο στην ιστοσελίδα μας όσο και στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Cookies

Τα cookies είναι αλφαριθμητικά αναγνωριστικά που θα μεταφερθούν στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας μέσω του Web browser σας, για να καταστήσει ευκολότερη την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας, για να βοηθήσει την προστασία των πληροφοριών σας και για να συλλέξουμε τις πληροφορίες που απαιτούνται για να καταστεί ευκολότερο για εμάς να καταλάβουμε τι προϊόντα σας ενδιαφέρουν. Το μενού βοήθειας στη γραμμή μενού των περισσότερων προγραμμάτων περιήγησης θα σας ενημερώσει σχετικά με το πώς να εμποδίσετε τον browser σας από το να δέχεται νέα cookies, θα σας ειδοποιεί όταν λαμβάνετε ένα νέο cookie και θα σας ενημερώσει πώς να απενεργοποιήσετε τα cookies. Εάν έχετε αφήσει τα cookies ενεργοποιημένα, φροντίστε μετά να αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας κατά την χρήση ενός κοινόχρηστου υπολογιστή.

Αυτή η πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων καθορίζει πώς το www.theliquid.gr χρησιμοποιεί και προστατεύει οποιαδήποτε πληροφορία που της δίνετε όταν χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα. To www.theliquid.gr δεσμεύεται να διασφαλίσει ότι η ιδιωτικότητά σας είναι προστατευμένη. Εάν σας ζητήσουμε να παρέχετε ορισμένες πληροφορίες με τις οποίες θα μπορείτε να εντοπιστείτε κατά τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, τότε να είστε σίγουροι ότι αυτές θα χρησιμοποιηθούν μόνο σύμφωνα με την παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων. To www.theliquid.gr μπορεί να αλλάξει αυτή την πολιτική από καιρό σε καιρό, με την ενημέρωση αυτής της σελίδας. Θα πρέπει να ελέγχετε αυτή τη σελίδα από καιρό σε καιρό για να εξασφαλίσετε ότι αποδέχεστε τυχόν αλλαγές.

Τι συλλέγουμε

Μπορεί να συλλέξουμε τις ακόλουθες πληροφορίες:

Όνομα και επώνυμο

πληροφορίες επικοινωνίας συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή του τηλεφώνου σας

δημογραφικά στοιχεία, όπως διεύθυνση και ταχυδρομικό κώδικα, προτιμήσεις και ενδιαφέροντά ή άλλες πληροφορίες σχετικές με έρευνες αγοράς και / ή προσφορές

γενικά πληροφορίες που θα διευκολύνουν την συναλλαγή για την αγορά και αποστολή των προϊόντων μας από τον διαδικτυακό μας χώρο

Δεν θα αποθηκεύσουμε ποτέ τα στοιχεία πιστωτικών καρτών και δεν θα μοιραστούμε ποτέ τα στοιχεία των πελατών μας με 3α μέρη.

Τι κάνουμε με τις πληροφορίες που συλλέγουμε

Ζητούμε αυτές τις πληροφορίες για να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας και για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες, και ιδίως για τους εξής λόγους:

Εσωτερική τήρηση αρχείων.

Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που μας παρέχετε για να βελτιώσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Μπορεί να στείλουμε περιοδικά διαφημιστικά μηνύματα για νέα προϊόντα, ειδικές προσφορές ή άλλες πληροφορίες που θεωρούμε ότι μπορεί να βρείτε ενδιαφέρουσες, χρησιμοποιώντας την διεύθυνση email που έχετε δώσει.

Από καιρό σε καιρό, μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας για σκοπούς έρευνας αγοράς.

Μπορεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου, φαξ ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που εσείς μας παρέχετε για να προσαρμόσουμε το διαδικτυακό αυτό τόπο σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά σας.

Ασφάλεια

Έχουμε δεσμευτεί να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες σας είναι ασφαλείς. Για να αποφευχθεί η μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή αποκάλυψη, έχουμε θέσει σε εφαρμογή κατάλληλες φυσικές, ηλεκτρονικές και διαχειριστικές διαδικασίες για τη διασφάλιση των πληροφοριών που συλλέγουμε on-line.

Πώς χρησιμοποιούμε τα cookies

Ένα cookie είναι ένα μικρό αρχείο το οποίο ζητά την άδεια να τοποθετηθεί στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας. Μόλις συμφωνήσετε, το αρχείο προστίθεται και το cookie βοηθά στην ανάλυση της κυκλοφορίας του διαδικτύου ή σας ενημερώνει όταν επισκέπτεστε ένα συγκεκριμένο site. Τα cookies επιτρέπουν στις εφαρμογές του διαδικτύου να ανταποκριθούν στις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις. Έτσι οι διαδικτυακές εφαρμογές μπορούν να προσαρμόζονται στις δραστηριότητές σας, τις ανάγκες σας και τις προτιμήσεις σας αφού συγκεντρώνουν και «θυμούνται» τις πληροφορίες σχετικά με τις προτιμήσεις σας.

Χρησιμοποιούμε τα cookies καταγραφής κυκλοφορίας για να εντοπίσουμε ποιες σελίδες χρησιμοποιούνται περισσότερο. Αυτό μας βοηθά να αναλύσουμε τα δεδομένα σχετικά με την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας μας και να την βελτιώσουμε προς όφελος των πελατών μας. Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες μόνο για σκοπούς στατιστικής ανάλυσης και στη συνέχεια τα δεδομένα αφαιρούνται από το σύστημα.

Συνολικά, τα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε μια καλύτερη ιστοσελίδα, επιτρέποντας μας να παρακολουθούμε ποιες σελίδες βρίσκετε χρήσιμες και ποιες όχι. Ένα cookie σε καμία περίπτωση δεν μας δίνει πρόσβαση στον υπολογιστή σας ή οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με εσάς, εκτός από τα δεδομένα που θα επιλέξετε να μοιραστείτε μαζί μας. Μπορείτε να επιλέξετε να αποδεχτείτε ή να απορρίψετε τα cookies. Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης δέχονται αυτόματα τα cookies, αλλά συνήθως μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις του browser σας για να απορρίπτετε τα cookies, εάν προτιμάτε. Αυτό μπορεί να μην σας επιτρέψει του να επωφεληθείτε πλήρως από μια ιστοσελίδα.

Σύνδεσμοι με άλλες ιστοσελίδες

Η ιστοσελίδα μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλους δικτυακούς τόπους που παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Ωστόσο, από τη στιγμή που έχετε χρησιμοποιήσει αυτούς τους συνδέσμους για να φύγετε από τον ιστότοπό μας, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν έχουμε κανέναν έλεγχο πάνω στον άλλο δικτυακό τόπο. Ως εκ τούτου, δεν μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι για την προστασία και το απόρρητο κάθε πληροφορίας που παρέχετε κατά την επίσκεψή σε τέτοιες ιστοσελίδες, μιας και αυτές δεν διέπονται από την παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να διαβάσετε τη δήλωση απορρήτου που ισχύει για την εν λόγω ιστοσελίδα.

Ελέγχοντας τις προσωπικές σας πληροφορίες

Μπορείτε να επιλέξετε να περιοριστεί η συλλογή ή χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών με τους ακόλουθους τρόπους:

Κάθε φορά που θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε μια φόρμα στην ιστοσελίδα, αναζητήστε το πεδίο που μπορείτε να κάνετε κλικ για να δείξετε ότι δεν θέλετε οι πληροφορίες που παρέχετε να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης.
Αν έχετε συμφωνήσει προηγουμένως να μας παρέχετε την χρήση των προσωπικών σας στοιχείων για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης, μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή γράφοντας μας ή στέλνοντας μας ένα email στο hello@theliquid.gr.

Δεν θα πουλήσουμε, διανείμουμε ή μισθώσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες σε τρίτους, εκτός αν έχουμε την άδειά σας ή απαιτείται από το νόμο να το πράξουμε. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του www.theliquid.gr, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.theliquid.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για να σας στείλουμε διαφημιστικές πληροφορίες σχετικά με τρίτους που θεωρούμε ότι μπορεί να βρείτε ενδιαφέρουσες, μόνο αν έχουμε την σύμφωνη γνώμη σας.

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.theliquid.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

Εάν πιστεύετε ότι οποιαδήποτε πληροφορία που διατηρούμε για εσάς είναι λανθασμένη ή ελλιπής, παρακαλούμε γράψτε μας ή στείλτε μας email το συντομότερο δυνατόν, στην παραπάνω διεύθυνση. Θα διορθώσουμε αμέσως οποιαδήποτε πληροφορία διαπιστώνεται ότι είναι εσφαλμένη.

Το theliquid μοιράζεται τις πληροφορίες που στέλνουμε;

Τα στοιχεία σας είναι εξαιρετικά σημαντικά για εμάς και δεν πρόκειται να μοιραστούν σε κανέναν, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη έγκρισή σας. Οι πληροφορίες που συλλέγουμε από τα μέλη μας έχουν ως στόχο την βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών μας. Τρίτα μέρη πάροχοι υπηρεσιών, όπως οι εταιρείες και τα άτομα που βοηθούν στην εκπλήρωση παραγγελιών, στην παράδοση των προϊόντων, στην εκτέλεση της ανάλυσης των δεδομένων, στην καθοδήγηση του τμήματος μάρκετινγκ της εταιρείας μας, στις υπηρεσίες πληρωμών και πιστωτικών καρτών εκτελούν αποκλειστικά λειτουργίες για λογαριασμό μας. Πρέπει να έχουν πρόσβαση στις προσωπικές πληροφορίες που απαιτούνται για την εκτέλεση και την ολοκλήρωση των καθηκόντων και των λειτουργιών τους. Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε διαφημιστικό υλικό μπορείτε να ζητήσετε να αφαιρεθείτε από τη λίστα μας ανά πάσα στιγμή. Με τη συγκατάθεσή σας, θα λάβετε ειδοποίηση εάν και όταν οι πληροφορίες σχετικά με εσάς μπορεί να σταλούν σε τρίτους και θα έχετε την ευκαιρία να συμφωνήσετε ή να αρνηθείτε με την ανταλλαγή/αποστολή των πληροφοριών σας.

Πόσο ασφαλή είναι τα στοιχεία που διατηρείτε;

Καθήκον μας είναι να εξασφαλιστεί η προστασία των πληροφοριών σας, και να σας παρέχουμε μια ασφαλή ιστοσελίδα και βάση δεδομένων. Διατηρούμε διαδικαστικές εγγυήσεις για την προστασία των πληροφοριών σας που συλλέγονται, αποθηκεύονται και αποκαλύπτονται. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να προστατεύετε το συνθηματικό και τον κωδικό πρόσβασής σας από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. Σιγουρευτείτε ότι έχετε βγεί από τον λογαριασμό σας όταν χρησιμοποιείτε κοινόχρηστο υπολογιστή. Το theliquid δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιασδήποτε μορφή αλλοίωση, λάθος της βάσης δεδομένων ή απάτης.

Τα άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών επιτρέπεται να χρησιμοποιούν το theliquid;

Υγρό έχει μια αυστηρή πολιτική πωλήσεων των προϊόντων μας σε ενήλικες ηλικίας 18 ετών και άνω. Αν το theliquid πιστεύει ότι υπάρχουν βάσιμες υποψίες πως ένα πρόσωπο ηλικίας κάτω των 18 ετών έχει παραβιάσει την πολιτική μας, όλα τα στοιχεία του λογαριασμού που σχετίζονται με αυτό το πρόσωπο θα διαγράφονται αμέσως.

Αλλαγές & Αναθεωρήσεις Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Όπως όλες οι επιχειρήσεις, το theliquid θα υποβληθεί σε αλλαγές, πράγμα που σημαίνει ότι η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης θα αλλάξουν επίσης. Παρακαλούμε ελέγξτε την ιστοσελίδα μας σε τακτική βάση και σημειώστε τυχόν πρόσφατες αλλαγές και αναθεωρήσεις. Από καιρό σε καιρό, μπορεί να στείλουμε περιοδικές υπενθυμίσεις των όρων και των προϋποθέσεων μας, εκτός και αν δεν μας έχετε δώσει οδηγίες να μην το πράξουμε. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, η σημερινή μας πολιτική Απορρήτου ισχύει για όλες τις πληροφορίες που έχουμε για σας και το λογαριασμό σας. Υποστηρίζουμε σταθερά τις υποσχέσεις μας και ποτέ δεν θα αλλάξουμε ουσιαστικά τις πρακτικές και τις πολιτικές μας, ώστε να καταστούν λιγότερο προστατευτικές των πληροφοριών που συλλέγονται σχετικά με τους πελάτες μας, χωρίς τη συγκατάθεση των πελατών μας.