Όροι & Προϋποθέσεις

Πρόσβαση στην Ιστοσελίδα, χρήση και αποδοχή των αναλυτικών όρων.

Σημείωση: Το LiQuid καθώς όλα τα λογότυπα που εμφανίζονται στον παρόντα ιστότοπο αποτελούν εμπορική ιδιοκτησία της Freshcig LTD, Μ.Βρετανίας.

H πρόσβαση και χρήση των υπηρεσιών του theliquid, καθώς και η αγορά προϊόντων, συνεπάγεται πλήρη αποδοχή των όρων και συνθηκών που σας κοινοποιούμε σε αυτή τη σελίδα.

Σας παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους κάτωθι όρους χρήσης και συνθήκες.

Εταιρία και στοιχεία επικοινωνίας

MARKET LINK
ΟΔΟΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 86, ΜΑΡΟΥΣΙ, Τ.Κ. 15125
ΤΗΛ. 213-0414667

1.Εισαγωγή

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε αφιερώστε λίγο χρόνο για να διαβάσετε καλά αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις, μαζί με την πολιτική απορρήτου μας, η οποία διέπει τη χρήση και τη συμμετοχή σας στην ιστοσελίδα μας. Με την πρόσβαση και χρήση της ιστοσελίδας μας, αποδέχεστε αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις στο σύνολό τους. Δηλώνετε ότι έχετε διαβάσει αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις και συμφωνείτε να δεσμεύεστε από αυτούς και να συμμορφώνεστε σε αυτούς. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν συμφωνείτε να δεσμεύεστε από τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας. Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις ανά πάσα στιγμή.

2. Είσοδος στον ιστότοπο

Με την πρόσβαση και χρήση σε αυτήν την ιστοσελίδα επιβεβαιώνετε ότι είστε 18 ετών ή μεγαλύτεροι και αποδέχεστε τους όρους και τις προϋποθέσεις που περιγράφονται σε αυτήν. Διαφορετικά, θα σας απαγορεύεται η πρόσβαση και χρήση αυτής της ιστοσελίδας.

Αν έχετε ψευδώς δηλώσει την ηλικία σας σε εμάς, θα θεωρηθείτε υπεύθυνοι για όλα τα έξοδα, απώλειες, ζημίες, πρόστιμα ή άλλες ποινές που μπορεί να υποστεί η εταιρεία μας ως αποτέλεσμα της ψευδούς σας δήλωσης.

3. Ο λογαριασμός σας

Εάν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, είστε υπεύθυνοι για τη διατήρηση της εμπιστευτικότητας του λογαριασμού και του κωδικού πρόσβασής σας και για τον έλεγχο της πρόσβασης στον υπολογιστή σας ώστε να αποτρέψετε τη μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού σας. Συμφωνείτε να αναλάβετε την ευθύνη για όλες τις δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα στο πλαίσιο του λογαριασμού ή του κωδικού πρόσβασής σας. Θα πρέπει να λαμβάνετε όλα τα αναγκαία μέτρα για να εξασφαλίσετε ότι ο κωδικός πρόσβασης σας παραμένει μυστικός και ασφαλής και θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα αν έχετε λόγο να πιστεύετε ότι ο κωδικός πρόσβασής σας έχει γίνει γνωστός σε άποιον άλλο, ή αν ο κωδικός πρόσβασης σας χρησιμοποιείται, ή είναι πιθανό να χρησιμοποιείται με μη εξουσιοδοτημένο τρόπο.
Βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία που μας παρέχετε είναι σωστά και πλήρη και ενημερώστε μας άμεσα για τυχόν αλλαγές στις πληροφορίες που δώσατε κατά την εγγραφή σας. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση και να ενημερώσετε τις πληροφορίες σας στο πεδίο «ο λογαριασμός μου».

Το theliquid διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την πρόσβαση στην ιστοσελίδα, να τερματίσει λογαριασμούς, να αφαιρέσει ή να τροποποιήσει περιεχόμενο, ή να ακυρώσει παραγγελίες κατά την κρίση του. Εάν ακυρώσουμε μια παραγγελία, θα είναι χωρίς χρέωση για εσάς.

4. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Το theliquid δεσμεύεται για την προστασία της ιδιωτικής ζωής σας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε την Πολιτική Απορρήτου μας για να κατανοήσετε πλήρως το πώς η επιχείρησή μας συλλέγει, χρησιμοποιεί και διαχειρίζεται τα προσωπικά σας δεδομένα.

5. Άδεια για να χρησιμοποιήσετε το Website

Εκτός και αν σημειώνεται διαφορετικά, δηλώνεται ότι εμείς ή / και οι δικαιοπάροχοι μας διατηρούμε το δικαίωμα να εκμεταλλεύομαστε τα δικαιώματα ιδιοκτησίας του παρόντος δικτυακού τόπου και όλου του υλικού που περιλαμβάνεται σε αυτό. Όλα τα δικαιώματα μας είναι κατοχυρωμένα. Σελίδες από αυτή την ιστοσελίδα μπορούν να προβληθούν και να εκτυπωθούν μόνο για προσωπική χρήση.

Οι ακόλουθοι περιορισμοί καθορίζονται στο πλαίσιο τών Όρων και Προϋποθέσεων μας

Δεν επιτρέπεται:

Η ανα-δημοσίευση υλικού ή περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή από αυτή την ιστοσελίδα.

Η πώληση, ενοικίαση ή υπεκμίσθωση υλικού από αυτή την ιστοσελίδα.

Η αντιγραφή, η αναπαραγωγή ή η χρησιμοποίηση υλικού από την ιστοσελίδα μας για τυχόν εμπορικούς σκοπούς.

Η επεξεργασία ή η τροποποίηση οποιουδήποτε υλικού από αυτή την ιστοσελίδα.

Η αναδιανομή οποιοδήποτε υλικού από αυτή την ιστοσελίδα.

6. Περιεχόμενο Παραγόμενο από χρήστες/πελάτες

Το υλικό, εικόνες, ήχοι, πληροφορίες και οποιοδήποτε άλλο υλικό που υποβάλλετε στην ιστοσελίδα μας για οποιοδήποτε σκοπό, μας παρέχει αυτόματα μια παγκόσμια, μη αποκλειστική άδεια για την αναπαραγωγή, μετάφραση, διανομή και δημοσίευση του υλικού αυτού για παρόντες ή μελλοντικούς εμπορικούς σκοπούς. Οι ανακοινώσεις και το υλικό που υποβάλλετε στην ιστοσελίδα μας, θα αντιμετωπίζονται ως μη εμπιστευτικά και μη ιδιόκτητα και η υποβολή των υλικών αυτών θα μας χορηγεί αυτόματα το δικαίωμα να υπεκμισθώσουμε την άδεια τους και το δικαίωμα άσκησης οποιασδήποτε νόμιμης ενέργειας για την προστασία των δικαιωμάτων αυτών. Δεν επιτρέπεται να υποβάλετε οποιοδήποτε παράνομο ή μη νόμιμο περιεχόμενο και/ή περιεχόμενο που να παραβιάζει τα νόμιμα δικαιώματα οποιουδήποτε τρίτου.

7. Αποδεκτή Χρήση

Κατά τη χρήση και την πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας οποιαδήποτε πρόθεση για την πρόκληση ζημιάς ή παράνομη χρήση της ιστοσελίδας ή οποιαδήποτε δόλια ή επιβλαβής συμπεριφορά απαγορεύεται ρητά. Η χρήση και η πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας, προκειμένου να αντιγράψετε , να φιλοξενήσετε, να αποστείλετε, να χρησιμοποιήσετε, να δημοσιεύσετε ή να διανείμετε υλικό που αποτελείται από κατεστραμένο λογισμικό απαγορεύεται ρητά. Χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση μας απαγορεύεται η διεξαγωγή οποιασδήποτε συστηματικής ή αυτοματοποιημένης συλλογής δεδομένων σε σχέση με την ιστοσελίδα μας. Αυτόκλητη μετάδοση των εμπορικών επικοινωνιών απαγορεύεται. Χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση μας απαγορεύεται χρήση της ιστοσελίδας μας για διαφημιστικούς σκοπούς.

8. Αποζημίωση

Με το παρόν υποχρεούστε να αποζημιώσετε την ιστοσελίδα μας και να αναλάβετε την μελλοντική αποζημίωση μας για τυχόν απώλειες, ζημίες, έξοδα, υποχρεώσεις και άλλα έξοδα (συμπεριλαμβανομένων, και χωρίς περιορισμό, των νομικών εξόδων και των ποσών που καταβάλλονται από εμάς σε τρίτους για το διακανονισμό μιας αξίωσης ή διαφωνίας ύστερα από την συμβουλή νομικών συμβούλων μας) που υφίστανται ή που υπέστη η εταιρεία μας ως αποτέλεσμα οποιασδήποτε παράβασης από εσάς οποιασδήποτε διάταξης των παρόντων όρων και προϋποθέσεων.

9. Εγγύησης επιστροφής χρημάτων

Αν οποιαδήποτε παραγγελία από το theliquid δεν σας ικανοποιήσει, πρέπει να επιστραφεί εντός 14 ημερών από την παραλαβή της, μαζί με συμπληρωμένο το έντυπο επιστροφής προϊόντων, προκειμένου να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σύμφωνα με τους όρους μας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο sales@theliquid.gr ώστε να μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε με αυτό.

10. Περιορισμένη Εγγύηση

Το theliquid δεν μπορεί να εγγυηθεί την απόλυτη ακρίβεια όλων των πληροφοριών που δημοσιεύονται σε αυτή την ιστοσελίδα, ότι η ιστοσελίδα θα παραμείνει διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή ή ότι το περιεχόμενο ανανεώνεται διαρκώς. Η ιστοσελίδα σε συνάρτηση με την ισχύουσα νομοθεσία αποκλείει όλες τις παραστάσεις, τις εγγυήσεις και τις συνθήκες που σχετίζονται με αυτή και τη χρήση της.

11. Παραβιάσεις των Αναλυτικών Όρων χρήσης & Προϋποθέσεων

Εάν παραβιάσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις μας με οποιονδήποτε τρόπο, έχουμε το δικαίωμα σε ανάληψη δράσης. Εφόσον κρίνεται σκόπιμο, ανά πάσα στιγμή μπορούμε να αρνηθούμε την πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας με τα αναγκαία μέσα και / ή να θέσουμε δικαστικές διαδικασίες και νομική δράση εναντίον σας. Οι όροι και προϋποθέσεις μας είναι προς όφελος και των δύο μερών, αλλά δεν έχουν σκοπό να ωφελήσουν ενώσεις τρίτων ή να εφαρμοστούν από οποιονδήποτε τρίτο. Η σχέση μας με αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις δεν υπόκειται στη συναίνεση οποιουδήποτε τρίτου. Το theliquid μπορεί να αναστείλει ή να καταγγείλει την παρούσα συμφωνία ή να ακυρώσει λογαριασμό του μέλους ανά πάσα στιγμή και αμέσως, αν πιστεύουμε ότι δόλια δραστηριότητα έχει χρησιμοποιηθεί στην ιστοσελίδα μας.

12. Τροποποιήσεις ή αναθεωρήσεις των Αναλυτικών Όρων & Προϋποθέσεων

Το theliquid έχει το δικαίωμα να αλλάξει, να τροποποιήσει ή να αναθεωρήσει την ιστοσελίδα μας ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Με τη χρήση του site μας, συμφωνείτε να δεσμεύεστε από οποιεσδήποτε αλλαγές, τροποποιήσεις και αναθεωρήσεις.

13. Η ευθύνη για την ασφαλή χρήση των προϊοντων που αγοράσατε

Με το παρόν αναλαμβάνετε την πλήρη ευθύνη για τη χρήση του υγρού αναπλήρωσης που αγοράσατε από τον ιστότοπο μας. Τα υγρά Liquid περιέχουν νικοτίνη, γλυκερόλη, αρωματικές ουσίες, και νερό. Η γλυκερόλη είναι ένα συστατικό με βάση το νερό που συναντάται σε πολλά προϊόντα για την υγεία και φάρμακα. Θα πρέπει να συμβουλευτείτε ένα γιατρό πριν από τη χρήση των υγρών προϊόντων LiQuid. Κάθε φιαλίδιο περιέχει νικοτίνη. Οι επιδράσεις της νικοτίνης είναι η διέγερση, ένα αίσθημα χαλάρωσης, ηρεμίας και εγρήγορση. Οι επιδράσεις αυτές μπορεί να διαρκέσουν από λεπτά έως ώρες, και η νικοτίνη θεωρείται εθιστική. Οι καρκινογόνες ιδιότητες της νικοτίνης σε αυτόνομη μορφή (όχι ως συστατικό του καπνού τσιγάρου), δεν έχουν αξιολογηθεί από τη Διεθνή Υπηρεσία Έρευνας για τον Καρκίνο / IARC. Το φιαλίδιο και τα μέρη του είναι μικρά κομμάτια και μπορεί να προκαλέσουν κίνδυνο πνιγμού εάν καταπωθούν. Επιπλέον τα συστατικά μπορεί να ζεσταθούν υπερβολικά σε έντονη χρήση ή αν εκτεθούν σε ανοικτό περιβάλλον και εάν δεν χρησιμοποιηθεί με προσοχή μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα στο δέρμα. Το theliquid δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη, απώλεια, ή αλλεργική αντίδραση που ίσως να προκληθεί από την κακή χρήση του προϊόντος.

14. Πολιτική Αποστολής

Χρεώσεις: Παρακαλώ δείτε πληροφορίες Αποστολής στην ιστοσελίδα μας

Χρόνος άφιξης: ο χρόνος άφιξης παρουσιάζεται μόνο ενδεικτικά. Εάν δεν λάβετε την παραγγελία σας εντός του χρονικού πλαισίου που δήλωσαμε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Όταν έχουμε αποστείλει ένα προϊόν και αυτό βρίσκεται στα χέρια της μεταφορικής εταιρείας με την οποία συνεργαζόμαστε, αυτό υπόκειται αυτόματα στις πολιτικές και τις διαδικασίες της μεταφορικής εταιρείας. Αποστολές δεν θεωρούνται ως χαμένες κατά τη μεταφορά μέχρι 15 ημέρες μετά την ημερομηνία αποστολής. Μόλις το διάστημα των 15 ημερών έχει περάσει είτε θα επιστραφούν τα χρήματα σας ή θα αντικαταστήσουμε το χαμένο αντικείμενο. Μπορεί να σας ζητηθεί να συμπληρώσετε μια φόρμα αξίωσης έτσι ώστε να απαιτήσουμε το κόστος της αποστολής από το Courier. Δεν μπορούμε να θεωρηθούμε υπεύθυνοι για λανθασμένα στοιχεία και διευθύνσεις που έχετε υποβάλλει ή αν η μεταφορική εταιρεία δεν είναι σε θέση να παραδώσει στην διεύθυνσή σας ή για τυχόν άλλες καταστάσεις πέρα ​​από τον έλεγχό μας.

Αλλαγές στην Διεύθυνση: Αν κάνετε μια παραγγελία στο theliquid και αποφασίσετε ότι θέλετε να αλλάξετε τη διεύθυνση αποστολής, θα πρέπει να μας ενημερώσετε το συντομότερο δυνατό. Μέσα σε 24 ώρες η παραγγελία σας θα έχει ήδη υποβληθεί σε επεξεργασία προς αποστολή. Δεν είμαστε σε θέση να προσφέρουμε οποιαδήποτε επιστροφή ή αντικατάσταση για πακέτα που αποστέλλονται σε λανθασμένη διεύθυνση.

Περίοδος ακύρωσης: Μόλις ολοκληρώσετε μια παραγγελία μαζί μας, έχετε 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής για να την ακυρώσετε και να επιστρέψετε τα προϊόντα. Θα είστε υποχρεωμένος να καταβάλετε το κόστος ταχυδρομικών τελών για την επιστροφή των προϊόντων.

15. Έκπτωση και Προσφορές

Οι κωδικοί έκπτωσης μπορεί να εξαργυρωθούν μόνο μέσω των ιστοσελίδων μας κατά την αγορά των προϊόντων που απαριθμούνται στο online καταστήμα. Δεν μπορούν να εξαργυρωθούν σε καταστήματα λιανικής πώλησης που προμηθεύουν το προϊόν, μέσω τηλεφώνου ή μέσω ταχυδρομείου.

Παρακαλώ σημειώστε ότι μια ελάχιστη αξία αγοράς μπορεί να εφαρμοστεί η οποία θα είναι ελεύθερη των ταχυδρομικών τελών και κόστους συσκευασίας.

Τα εκπτωτικά κουπόνια δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν εκ των υστέρων ή να εφαρμόζονται σε παραγγελίες που έχουν ήδη κατατεθεί.

Παρακαλώ σημειώστε ότι τα εκπτωτικά κουπόνια δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη προσφορά.   Το theliquid  διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει on-line κουπόνια ανά πάσα στιγμή.