Η Εταιρεία

logo Υγρα αναπληρωσης Αθηνα | Υγρα Αναπληρωσης Ηλεκτρονικο τσιγαρο Αθηνα | premium Βρετανικα Υγρα Αναπληρωσης | Υγρα Ηλεκτρονικου τσιγαρου Αθηνα | www.theliquid.gr Η Εταιρεία logoΟ διαδικτυακός τόπος www.theliquid.gr αποτελεί εμπορική ιδιοκτησία της εταιρείας Market Link με έδρα την Οδό Μεσογείων 86 στο Μαρούσι. Η εταιρεία αντιπροσωπεύει και διανέμει αποκλειστικά στην Ελλάδα, τα αγγλικά υγρά αναπλήρωσης LiQuid. Τα υγρά LiQuid παράγονται από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες στις άριστες εργαστηριακές εγκαταστάσεις της εταιρείας BSMW Ltd στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το όραμα των δημιουργών των υγρών αναπλήρωσης LiQuid είναι «να δημιουργήσουν μια σειρά υγρών ατμίσματος, απαράμιλλα σε ποιότητα και γεύση και σχεδιασμένα να λειτουργούν με όλους τους τύπους ηλεκτρονικού τσιγάρου. Να χαρίσουν μια τόσο καλή εμπειρία ατμίσματος σε τόσο χαμηλή τιμή που δεν θα υπάρχει δικαιολογημένος λόγος για να συνεχίσει κάποιος να καπνίζει»

Αυτό το όραμα συμμεριζόμαστε και εμείς στο theliquid.gr και θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, για να έχετε πάντα δίπλα σας το αγαπημένο σας υγρό αναπλήρωσης, στην καλύτερη τιμή.

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με το προϊόν που σας προσφέρουμε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 213 0414667 ή στο hello@theliquid.gr.

Νομική Σημείωση: Το LiQuid καθώς και όσα εμπορικά σήματα, λογότυπα, ονόματα και επωνυμίες σχετίζονται με αυτό και παρουσιάζονται σε αυτόν τον ιστότοπο, αποτελούν ιδιοκτησία της BSMW Ltd, Unit 5-6 Castlehill, Horsfield Way, Bredbury Park Industrial Estate, Stockport SK6 2SU, United Kingdom.